Blog

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd…

Vrije tijd… Als student heb ik daar redelijk veel van. Mijn “hobby’s” zijn dus een belangrijk deel van mijn leven. Daarom zou ik deze graag delen!

Zoals elke millenial heb ik een Netflix account. En tot mijn grote spijt is het de grootste factor in mijn uitstelgedrag 😉 Ik kijk graag science ficton series, maar ik krijk ook graag edcatieve films zoals documentaires en kostuumdrama’s (het laaste misschien net iets minder educatief).

Jammer genoeg telt Netflix kijken niet echt als hobby. Op naar de volgende…

Koken is op dit moment mijn grootste hobby. Voornamelijk bakken: koekjes, speculaas, cake en nog veel meer. In de weekends sta ik soms uren in de keuken de coolste koekjes te maken.

Meestal vragen mensen nu: “en doe je geen sport?”

Het antwoord op deze vraag is soms.

Soms ga ik joggen of ik durf al eens naar de fitness te gaan. Maar het meest doe ik aan ropeskipping, buiten op het terras als het mooi weer is.

Mijn favoriete hobby is iets dat ik maar 1 keer per jaar kan doen.

Skiën; ik leerde het van jongs af aan en doe het nog steeds heel graag. Elk jaar met Pasen gaan we voor een week skiën met het gezin en een grote groep vrienden.

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die ik leuk vind zoals lezen of gaan wandelen met mijn hond. Ook musea bezoeken is iets dat ik heel graag doe, ik hou van nieuwe dingen bijleren.

You may also like...